Magányos négynapos lesz…
Párom délután elutazik Egerbe, én pedig itt maradok. Nem nagyon van tervem erre a pár napra. Nyilván, ha az idő is megengedi, akkor elmegyek sétálni a hegyekbe. Ez olyan pofátlanul nagyképűen hangzik, hogy a hegyekbe. Ide a szemközti dombokba, ami a budai hegyek egyik felén eső nyúlványa. Az biztos, hogy kihagyom a gulyáslevest normafánál, mert ma azt fogok főzni. Meg talán resztelt májat is. Azt szeretem, és régen csináltunk már. Gasztrologgiába lesz megint mit fényképezni. A tálalásra szolgáló alkalmatosságok véges listája miatt egyre kisebb eséllyel tudok új megjelenést adni az ételeknek, de azért még próbálkozom. Mondjuk a kiegészítőkből, sincs sok minden.
De szeretnék profi felszereléssel ételfotókat készíteni egy magazinnak. Az étel hálás feladat, mert nem beszél vissza, nem kér gázsit, úgy marad, ahogy beállítom, és egy kis csalás is elfér még benne, de nem kell agyonretusálni, mint egy modellt. Eszembe jut a „Dove® kampány a valódi szépségért” videója. Szóval jól itt maradtam erre a hétvégére.