a házi ájszteja úgy készül, hogy a szükséges mennyiségű teát egy bögre vízben lefőzzük, beletesszük egy kétliteres palackba, beízesítjük ahogy jólesik, és a végén felöntjük, a félreértések elkerülése végett mondom, hogy HIDEG vízzel és nem forróval, ahogy én csináltam... bazdmeg zef, mikor hül ez ihatóra?
iceteja után szabadon
2009.08.26. 20:20 ZefirAbdElNour
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://pr-sx7.blog.hu/api/trackback/id/tr86438855
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
