Az kiderült, hogy a csirkemájból készült májgombócnak nem sok máj íze van. Legközelebb sertésmájból csináljuk... A húsos gombóc meg megmarad holnapra. Ma este már csak egy alapos berúgás hiányozna, de az is elmarad. Idejére sem emlékszem, mikor voltam utóljára részeg. Úgy igazán.
Utózönge.
2009.11.07. 17:19 ZefirAbdElNour
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://pr-sx7.blog.hu/api/trackback/id/tr836438545
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
